0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
  • Bee's Wrap BIJENWASDOEK - 3 Pack Bee's & Bears
Deze bijenwasdoek is het perfecte alternatief voor aluminium -of plastic folie. Straffer nog je kan de bee's wrap gemakkelijk 1 jaar lang hergebruiken.

€23,50

Incl. btw
Beschikbaarheid: Uitverkocht
Merk: Bee's Wrap

WHY YOU WILL LOVE IT!

een herbruikbare doek van biologisch katoen, behandeld met bijenwas. Hierdoor is het een zeer geschikt herbruikbaar alternatief voor aluminiumpapier, vershoudfolie, etc.. Door de warmte van jouw handen, neemt de doek elke gewenste vorm aan van het potje dat je wil afdekken of het voedsel dat je wil verpakken. De bijenwas heeft van nature een antiseptische werking.

de bee wrap is gemakkelijk één jaar herbruikbaar. Eventjes afspoelen onder de kraan met lauw water en klaar.

composteerbaar. Heeft de bijenwasdoek zijn beste tijd gehad? Gooi hem dan niet in de vuilbak maar laat het composteren in jouw GFT bak of op de composthoop.

EIGENSCHAPPEN

Het 3 PACK bevat een mix van verschillende bijenwasdoeken qua afmeting:1 x SMALL, 1x MEDIUM, 1 x LARGE met een 'bijen en beren' print.

De bijenwasdoek is niet geschikt voor het verpakken van rauw vlees of vis owv de kans op kruisbesmetting en de doek kan je niet reinigen met heet water. Zoek jij ook iets om rauw vlees of vis in te verpakken, dan raden wij ons composteerbaar keukenpapier 4-in-1 aan.

Hoe maak ik mijn bijenwasdoek proper?

Heel eenvoudig. Enkel eventjes onder de kraan houden (geen warm water want anders smelt de bijenwas) of reinigen met een milde zeep en vaatdoek.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ben je akkoord? Ja Nee Meer over cookies »