DUURZAME PRODUCTEN
PURE PRODUCTEN
EERLIJKE PRODUCTEN
gratis leveren vanaf €59 ( B €4,95 NL €7,95)
levering 1-3 dagen
CANDLE WAVE

CANDLE WAVE

Seen 10 of the 10 products

Doe jij mee met de "candle wave"?

In deze bijzondere en donkere winterdagen willen we meer dan ooit het lichtpuntje zijn in elkaars leven. Omdat we niet kunnen knuffelen met onze armen, gaan we warme knuffels verspreiden met kaarsjes. Een warm gebaar naar de mensen die we op dit moment het hardst moeten missen.

   

Laten we "HUG" kaarsjes sturen naar onze oma's en opa's zodat we ze op deze manier toch kunnen knuffelen. Of stuur een knuffel kaarsje naar de barman die hard getroffen is door de crisis en slapeloze nachten heeft. Of een "YOU ARE GOLD" kaarsje naar iemand die in de zorg werkt, naar iemand die de lege rekken bijvult in de warenhuizen, naar de juf of meester die het beste van zichzelf blijft geven, naar jouw soulmate of naar die ene collega die zich dubbel plooit om van thuis uit werk en privé te combineren.

       

Het "THINKING OF YOU" kaarsje voor iemand die eenzaam is of deze warme gedachte kan gebruiken. Net zoals het "THANKFUL FOR EVERY MOMENT" kaarsje een mooie boodschap kan zijn.

Maar laten we zeker onszelf niet vergeten. Ook jij verdient een mooie kaars dat een lichtpuntje is in jouw huis. De kaars "LET'S STAY HOME" is actueler dan ooit maar is tevens een mooie verwijzing naar het beste nestje ter wereld. Laten we thuis blijven en het gezellig maken. Laten we mooie herinneringen maken voor later of kies voor de kaars "COLLECT MOMENTS.."

Welke kaars jij ook kiest, het warme gevoel en een dankbare glimlach zullen volgen. Zeg het voor één keer niet met knuffel maar met een warme kaars. Steek elkaars licht aan en zorg dat er niemand uitdooft.. Ook al mogen we elkaar niet vastpakken, we laten elkaar niet los..

Al deze kaarsjes verspreiden een héérlijke geur en geven geen roet af omdat het sojakaarsen zijn.

Let's do the candle wave!

Hoe leuk en warm zou het zijn als al deze kaarsjes eropuit worden gestuurd en een ware candle wave worden. Een ketting van kaarsjes vol warme, hoopvolle boodschappen. Allemaal kleine lichtpuntjes die samen één groot vuur vormen. Kortom "let's do the candle wave"! Doe je mee?

Hou het veilig.

Zet het kaarsje neer op veilige afstand voor de deur of op het raam. Of laat Ekodette jou helpen. Wij verzenden al die lichtpuntjes met veel warmte rechtstreeks naar de gelukkige ontvanger. Want wij hebben bij Ekodette maar één missie: MORE FUTURE. "Meer toekomst" door te kiezen voor duurzamere producten maar zeker ook door er te zijn voor elkaar!

      

Let's do the candle wave and light up the world!

Veel warmte toegewenst,

Ekodette X Ellen

 

 

Ekodette / - Reviews @
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ben je akkoord? JaNeeMeer over cookies »