0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
  • Compostella Compostella - Keukenfolie 4 in 1
Deze composteerbare 4-in-1 keukenfolie vervangt jouw bakpapier, afdekfolie, aluminiumfolie en krimpfolie!

€5,99

Incl. btw
Beschikbaarheid: Uitverkocht
Merk: Compostella

WHY YOU LOVE IT!

 Deze 4-in-1 keukenfolie vervangt jouw bakpapier en afdekfolie en aluminiumfolie en krimpfolie! Een geweldig ecologisch alternatief voor al deze producten! Goed voor het milieu en jouw portemonnee!

Composteerbaar.

GEBRUIK:

Als bakpapier:
Smeer het papier in met een beetje margarine of boter, en dan is het ideaal als natuurlijk alternatief voor bakpapier met siliconencoating. Simpelweg de gewenste lengte papier afscheuren en op de bakplaat leggen (en goed insmeren! Anders gaan de taart of de koekjes vastplakken). Het papier is hittebestendig tot 220 graden. Ook is het vervrij en natuurlijk volledig composteerbaar! 
 
Als afdekfolie:
Geopend voedsel en restjes blijven langer vers en smakelijk als ze bedekt zijn met het 4-in-1-papier. Het werkt als volgt: scheur de gewenste papierlengte af, houd het papier onder de kraan, maak het goed nat, wring het water er weer uit en vouw het voorzichtig uit. Vervolgens doe je het papier om de rand van de schotel/kom. Het papier blijft kleven aan de rand en beschermt de inhoud tegen uitdrogen!
 
Als aluminiumfolie:
Het 4-in-1-bakpapier kan nu bijna overal voor worden gebruikt waar vroeger aluminiumfolie werd gebruikt. Gebakken aardappelen kunnen bijvoorbeeld zonder aluminiumfolie in de oven worden gekookt. Gewoon de gewenste papierlengte afscheuren, onder de kraan houden, goed bevochtigen, het water er weer wringen, de aardappelen in het vochtige papier wikkelen, in de oven zetten - en klaar is kees! Ook geschikt voor vis, vlees, en groenten.

Als krimpfolie:
Vet voedsel zoals worst, kaas, gerookte vis, enz. blijven langer smakelijk vers wanneer het in COMPOSTELLA 1 voor 4-papier wordt verpakt. Door een speciaal productieproces is dit van nature zuivere papier zowel ademend als vetvrij. Hierdoor het verpakte voedsel praktisch onmogelijk te gieten is. Het papier is ook smaak- en reukloos, d.w.z. het heeft geen inherente geur die kan worden overgedragen op het voedsel dat het bevat. Gegarandeerd vrij van gerecycled papier.

Huishoudrol van 8m, breedte: 38 cm

#MOREFUTURE

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ben je akkoord? Ja Nee Meer over cookies »