0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
  • Shampoobars Conditioner Bar
  • Shampoobars Conditioner Bar
  • Shampoobars Conditioner Bar
  • Shampoobars Conditioner Bar
  • Shampoobars Conditioner Bar
  • Shampoobars Conditioner Bar
  • Shampoobars Conditioner Bar
  • Shampoobars Conditioner Bar
  • Shampoobars Conditioner Bar
Een conditioner bar wordt aangeraden in combinatie met een shampoo bar om het haar te verzachten en te ontwarren. Heel natuurlijk én zero waste.

€9,95

Incl. btw
Beschikbaarheid: Uitverkocht
Merk: Shampoobars

WHY YOU WILL LOVE IT!

conditioner bars zijn een echte aanrader in combinatie met een shampoo bar. Omdat er in natuurlijke shampoo bars geen siliconen zitten, zou je haar droog kunnen aanvoelen. Daarom wordt er vaak aangeraden om het wassen van je haren af te ronden met een conditioner bar.

deze conditioner bars bevatten uitsluitend natuurlijke bestanddelen en geen onnodige chemische toevoegingen. Bovendien gaan ze veel langer mee dan standaard conditioners uit een tube of fles. #morepure

een conditioner bar hydradeert je haren en voorziet het van een beschermende laag, waardoor je ook in de volle zon geen last hebt van een uitgedroogd kapsel.

heerlijke geuren.

HappySoaps gebruikt geen grammetje plastic. Noch voor de productie, opslag en logistiek. #morefuture

vegan, cruelty free, palmolie vrij, SLS -en SLES vrij. #morepure

WELKE CONDITIONER BAR KIEZEN?

Al deze conditioner bars werken verzorgend en hydraterend. Heb je zeer droog haar gebruik dan conditioner bar "honing".

GEBRUIK

Zorg dat je handen nat zijn en houd de Conditioner Bar even onder de warme kraan. Door de warmte wordt de Conditioner Bar zachter. Wrijf met de bar door de punten van je haren en laat het 2 á 3 minuten intrekken. Spoel de conditioner goed uit en geniet van je zachte en glanzende haar!

LEUK WEETJE

Conditioner Bars horen niet te schuimen!  Schuim wordt vaak veroorzaakt door een ontvetter en dat willen we juist niet bij een conditioner. Een conditioner heeft als doel om je haar extra te voeden en te hydrateren. Het kan in het begin best wel wennen zijn zo zonder schuim. Maar eens je haren droog zijn, voelen ze super zacht aan. En het is het resultaat dat telt, niet?

EIGENSCHAPPEN

60g

INGREDIENTEN

THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER, CETEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), STEARTRIMONIUM CHLORIDE, GLYCERYL STEARATE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, STEARIC ACID, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, AQUA, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ben je akkoord? Ja Nee Meer over cookies »