DUURZAME PRODUCTEN
PURE PRODUCTEN
EERLIJKE PRODUCTEN
gratis leveren vanaf €59 ( B €4,95 NL €7,95)
levering 1-3 dagen
Leather Bag SQ Medium Red Gold

Soruka Leather Bag SQ Medium Red Gold

Terug naar overzicht

€ 59,00

(0)

Met deze gerecycleerde handtas van ongebruikte lederoverschotten maak je een prachtig statement. De handtas is duurzaam, fair trade en hip! Elke handtas is trouwens uniek. Niemand op deze aarde zal met dezelfde handtas als jij rondlopen. Hoe tof is dat!

View this product in our store?Show store locations

  • DUURZAME PRODUCTEN
  • PURE PRODUCTEN
  • EERLIJKE PRODUCTEN
  • gratis leveren vanaf €59 ( B €4,95 NL €7,95)
    levering 1-3 dagen

Productomschrijving

WHY YOU WILL LOVE IT!

GERECYCLEERDE HANDTAS

Soruka wil iets doen aan de grote lederverspilling in de handtassenindustrie. Door handtassen te maken van ongebruikte lederoverschotten. Deze lederoverschotten worden heel vaak op de brandstapel gegooid of gedumpt in de natuur. (zowel van het maken van nieuwe handtassen als van modellen die niet verkocht raken)

FAIR TRADE

Maar Soruka gaat nog een stap verder. Door het maken van de handtassen uit te besteden aan kleine, lokale ambachtslieden in India, creëren zij werk in armere streken. Zij vinden eerlijke handel de beste strategie voor armoedebestrijding. Het bedrijf achter Soruka zelf bevindt zich in Barcelona.

UNIEK & HANDGEMAAKT

Doordat elke handtas met lederoverschotten gemaakt is, bestaan er geen 2 dezelfde exemplaren op de wereld. Hoe tof is dat? Geen massaproduct wel een uniek item en met de grootste zorg handgemaakt.

VIDEO

Bekijk zeker onderstaande film met het verhaal achter Soruka. Eens je een Soruka handtas hebt gedragen, wil je nooit meer een andere.

EIGENSCHAPPEN

Afmetingen: 26 x 20 cm

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Ekodette / - Reviews @
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ben je akkoord? JaNeeMeer over cookies »