DUURZAME PRODUCTEN
PURE PRODUCTEN
EERLIJKE PRODUCTEN
gratis leveren vanaf €59 ( B €4,95 NL €7,95)
levering 1-3 dagen
GRATIS STAAL ECOPODS

Ecopods GRATIS STAAL ECOPODS

Terug naar overzicht

€ 0,00

(0)

Wie wil er graag ecologisch schoonmaken zonder plastic? Grijp dan nu jouw kans en test Ecopods gratis uit! Welke kies je? De Allesreiniger, Sanireiniger of Ontvetter? Het enige wat je nog hebt, is een verstuiver van min. 500ml.

Maak een keuze:

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

 • Op voorraad
 • DUURZAME PRODUCTEN
 • PURE PRODUCTEN
 • EERLIJKE PRODUCTEN
 • gratis leveren vanaf €59 ( B €4,95 NL €7,95)
  levering 1-3 dagen

Productomschrijving

Ekodette schenkt jou de capsule en jij zorgt voor een verstuiver van min. 500ml om de ecopods in op te lossen. Heb je er geen bij de hand, dan vind je hieronder de linken naar de bijpassende verstuivers van Ecopods zelf. Elke verstuiver is voorzien van zijn eigen typische kleur.

- verstuiver Sanireiniger

- verstuiver Allesreiniger

- verstuiver Ontvetter

Hoe gebruik ik Ecopods?

Plaats de capsule in de verstuiver zonder deze te openen en vul aan met water. Daar het omhulsel van algen gemaakt is, lost deze heel snel op. Is jouw verstuiver na al dat schoonmaken leeg, dan koop je in de toekomst enkel nog capsules (Ecopods) en nooit meer plastic wegwerpflessen. #ZONDERMEER MEER TOEKOMST

WHY YOU WILL LOVE IT!

Dé low waste manier van schoonmaken doordat er enkel gebruik wordt gemaakt van volledig oplosbare capsules en 1 herbruikbare verstuiver.

Ingrediënten zijn biologisch afbreekbaar. Geen schadelijke chemicaliën.

Nooit meer sleuren met zware schoonmaakmiddelen. En opnieuw veel plaats in de kast doordat de verpakkingen weinig plaats in beslag nemen.

Goed voor het milieu en jouw portemonnee! #MOREFUTURE #MOREYOU

EIGENSCHAPPEN

Er bestaan 4 soorten Ecopods:

- een vloerreiniger

- een allesreininger (+ ramen)

- een ontvetter

- sanitairreiniger

Dit pakket bevat voldoende product van elk om gemiddeld 3 maanden met Ecopods te kunnen schoonmaken.

1. VLOERREINIGER

De vloerreiniger is geschikt voor het schoonmaken voor alle soorten vloeren. Ook geschikt voor gebruik op delicate vloeren zoals natuursteen en (beschermde) houten vloeren.

Gebruik: Doe 1 capsule vloerreiniger in een emmer water (5-15 liter). En open de capsule niet! Deze zal binnen een 20tal seconden volledig vanzelf oplossen.

Geur: frisse appelgeur

2. Allesreiniger

Geschikt voor het reinigen van diverse oppervlakken en meubels. Ook geschikt voor het reinigen van ramen.

Gebruik: Plaats 1 (ongeopende) capsule Allesreiniger in de verstuiver, leng aan met water, goed schudden en schoonmaken maar. Wanneer de verstuiver leeg is, koop je geen nieuwe verstuiver maar plaats je een nieuwe capsule in de fles. Het enige wat je in de toekomst nog gaat aanschaffen, zijn de capsules of ecopods. Goed voor het milieu, goed voor de portemonnee!

Geur: Appelazijn

3. Ontvetter

Krachtige ontvetter voor het verwijderen van hardnekkig vuil en vetten op harde en RVS oppervlakken. Niet geschikt voor gebruik op delicate en poreuze oppervlakken.

Gebruik: Plaats 1 (ongeopende) capsule Ontvetter in de verstuiver, leng aan met water, goed schudden en schoonmaken maar. Wanneer de verstuiver leeg is, koop je geen nieuwe verstuiver maar plaats je een nieuwe capsule in de fles.

Geur: natuurzeep

4. Sanitairreiniger

Ontkalkend en reinigend middel voor badkamer en toilet. Geconcentreerd natuurlijk product in capsulevorm, te gebruiken in combinatie met verstuiver.

Geur: Fruitgeur

 

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

  Ekodette / - Reviews @
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ben je akkoord? JaNeeMeer over cookies »