0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
  • Anae Menstruatiecup S - M - L
  • Anae Menstruatiecup S - M - L
  • Anae Menstruatiecup S - M - L
Deze menstruatiecup is het perfecte alternatief voor de wegwerp tampons of het klassieke maandverband. Zeer milieuvriendelijk en voorkomt irritatie van de huid doordat het vrij is van plastic of andere chemische ingrediënten.

€18,95

Incl. btw
Beschikbaarheid: Uitverkocht
Merk: Anae

WHY YOU WILL LOVE IT!

menstruatiecups zijn milieuvriendelijker en zeer goed voor de portemonnee doordat je ze elke maand opnieuw kan hergebruiken en dat wel 10 jaar lang! #MOREFUTURE

de cup bestaat voor 100% uit medische siliconen. Hierdoor is de menstruatiecup hypoallergeen. Vrij van latex, ftalaten, kleurstoffen en bleekmiddelen. De gebruikte siliconen kunnen tot 30 dagen in het menselijk lichaam blijven. #MOREPURE

de menstruatiecup mag gerust in blijven tijdens het sporten of zwemmen.

WELKE MENSTRUATIECUP KIES IK?

SMALL (16ml): geschikt voor jonge vrouwen met lichte bloedingen.
afmeting zonder gripje: 46 x 38 mm

MEDIUM (21ml): geschikt voor normale bloedingen.
afmeting zonder gripje: 49 x 41 mm

LARGE (28ml): geschikt voor zware bloedingen en voor moeders.
afmeting zonder gripje: 52 x 44mm

GEBRUIK

Steriliseer jouw cup aan het begin en op het einde van jouw menstruatieperiode door de cup een paar minuten in kokend water te laten liggen. Om in te brengen moet de cup worden gevouwen. Hierdoor wordt de bovenrand ingedrukt zodat het een beetje dubbel klapt.

Je fixeert hem hierbij tussen de vingers en plaatst hem niet te diep. Je hoort hem niet te voelen. Eenmaal in het lichaam ontvouwt de cup zich zodat er een licht vacuüm wordt gecreëerd. Zo blijft de cup prettig zitten en wordt al het bloed opgevangen. Je zal trouwens verbaasd zijn, hoe bloed je verliest.

Na maximaal 12 uur moet de cup weer verwijderd worden. Trek voorzichtig aan de steel totdat je zachtjes in de bodem van de beker kan knijpen. Daardoor wordt het vacuüm opgeheven en komt de cup vrij. Je kan hem nu uitbrengen, legen, omspoelen en indien gewenst opnieuw inbrengen. 

Als de menstruatie erop zit, steriliseer je de cup weer opnieuw. Wedden dat je vanaf nu nooit nog iets anders wil?

INHOUD

Elke doosje bevat 1 menstrutiecup, gedetailleerde instructies en een zakje van biologisch katoen om de cup in te bewaren na gebruik.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ben je akkoord? Ja Nee Meer over cookies »