0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
  • Alphanova Minerale Zonnecrème Bio GELAAT
  • Alphanova Minerale Zonnecrème Bio GELAAT
  • Alphanova Minerale Zonnecrème Bio GELAAT
Deze minerale zonnecrème bevat geen chemische filters. Hierdoor bescherm jij jouw huid op een natuurlijke manier die gezond is voor jou én de oceaan. De formule is veilig voor de koraalriffen. Ook verkrijgbaar in een getinte versie voor een stralende kleur!

€17,99

Incl. btw
Beschikbaarheid: Uitverkocht
Merk: Alphanova

WHY YOU WILL LOVE IT!

bescherm jouw gezicht op een natuurlijke manier tegen het zonnetje. Heb je graag meteen een stralend kleurtje? Kies dan de 'getinte' versie. #meerpuur

een 100% minerale zonnebescherming zonder chemische filters. Chemische filters zetten UV stralen pas om nadat ze door de huid zijn geabsorbeerd. Hierdoor is de kans op een allergische reacties groter. Minerale filters weerkaatsten de UV-straling meteen. #morepure

de formule is volledig veilig voor de oceaan en zijn prachtige koraalriffen. Chemische zonnefilters zijn mede verantwoordelijk voor de vernietiging van de koraalriffen. Daarom worden de klassieke (chemische) filters in meer en meer regio's verboden.

zonder nanodeeltjes, zonder parabenen en phenoxyethanol.

de producten van Alphanova SUN voldoen aan ALLE normen aangaande veilige zonproducten tegen de UVA en UVB stralen van de zon. Sterker nog, ze gaan voorbij deze normen.

verrijkt met biologische aloe vera en vochtinbrengende, kalmerende niet-comedogene oliën.

de textuur voelt niet vet aan na het aanbrengen. Waterproof.

biologisch en vegan.

per gekocht product schenk jij 1 procent van de opbrengst aan "1% POUR LE CORAIL". Een organisatie die zich inzet tegen de verbleking van het koraal door klassieke (chemische) zonneproducten.

genieten van de zon met liefde en respect voor je gezondheid en het milieu. #MEERTOEKOMST

GEBRUIK

Zo vaak aanbrengen als nodig.

EIGENSCHAPPEN

50g / met parfum

Geschikt voor het gezicht. Ook verkrijgbaar in een "getinte" versie voor een stralend kleurtje op je gelaat.

INGREDIENTEN

Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Dicaprylyl Carbonate, Titanium Dioxide, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Polyglyceryl-3 Diisostearate, CI 77492, Coconut Alkanes, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Aqua, Polyhydroxystearic Acid, Stearic Acid, Calophyllum Inophyllum Seed Oil*, Magnesium Sulfate, Sodium Chloride, Xanthan Gum, Aluminum Hydroxide, Parfum, Sodium Levulinate, Glyceryl Caprylate, Alumina, CI 77491, Coco-Caprylate/Caprate, Sodium Anisate, CI 77499, Linalool, Limonene, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citric acid.

* Ingrediënten uit de biologische landbouw. 100% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. 33,6% van de totale ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ben je akkoord? Ja Nee Meer over cookies »