0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
  • World Wonders Collection Sojakaars Small GRAND CANYON
  • World Wonders Collection Sojakaars Small GRAND CANYON
Deze World Wonders collectie is een eerbetoon aan onze planeet. De collectie bestaat uit 7 geurkaarsen. Allemaal verwijzend naar de mooiste plekjes op 1 van de 7 continenten.

€11,95

Incl. btw
Beschikbaarheid: Uitverkocht
Merk: World Wonders Collection

Deze World Wonders collectie is een eerbetoon aan onze planeet; de aarde. De collectie bestaat uit 7 geuren, gebaseerd op het mooiste plekje van 1 van de 7 continenten. 

Deze kaars hoort bij het continent Noord-Amerika en de geur is gebaseerd op de Grand Canyon (US). De geur is omschreven als een gevoel en wanneer u de kaars brandt, waant u zich in dit mooie UNESCO World Heritage gebied. 

De geur is met zorg door ons ontwikkeld in samenwerking met een gerenommeerd parfumhuis in Frankrijk en bestaat uit de beste kwaliteit essentiële oliën en aromastoffen. De geur omschrijven wij als volgt:

"A majestuous canyon with steep orange-red peaks carved by the Colorado river. You stand on the ridge while watching the sunrise and view the beautiful colors in the canyon walls caused by different minerals. While you take in the view, you are mesmerized and overwhelmed by its magnificence."

Musk • Roses • Tonka bean • Cedar

Maat: 70 x 85 mm
Branduren: ca. 35

Biologische kaars
 RTRS (Roundtable for Responsible Soy)
Tot 45% langere brandtijd
Stoot geen roet af
 Betere geurverspreiding
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ben je akkoord? Ja Nee Meer over cookies »