0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
  • Ecozone Wasbal Ecozone 1000x
  • Ecozone Wasbal Ecozone 1000x
  • Ecozone Wasbal Ecozone 1000x
  • Ecozone Wasbal Ecozone 1000x
Deze wasbal vervangt alle andere wasmiddelen. Super makkelijk, efficiënt en niet schadelijk voor de huid. Laat de wasjes maar komen!

€25,99

Incl. btw
Beschikbaarheid: Uitverkocht
Merk: Ecozone

WHY YOU WILL LOVE IT!

je hebt geen enkel ander wasmiddel meer nodig buiten deze wasbal. Als dat niet makkelijk is.

bevat geen toxische stoffen en de formule is hypo-allergeen. #morepure

goed voor 1000 wasbeurten van een half uur! Jouw portemonnee zal je dankbaar zijn.

Ecozone wasballen kunnen effectief gebruikt worden op lage temperaturen zelfs zonder spoelen. Hierdoor krijg je een verlaagd watergebruik en een kortere wastijd. #morefuture

zeer geschikt voor mensen (en kinderen) met een gevoelige huid of voor diegene die allergisch reageren op de klassieke wasmiddelen. Deze wasbal werd zelfs goedgekeurd door 'Allergy UK'.

het wasei neemt nauwelijks plaats in beslag in jouw kast en weegt zeer weinig. Gedaan met sleuren.

de wetenschappelijk bewezen formule dringt diep door in de vezels, verwijdert vuil zonder de kleuren aan te tasten en de was te beschadigen.

de wasbal van Ecozone bestaat al meer dan 20 jaar.

GEBRUIK

Gooi de bal bij je kleding in de wasmachine en that's it! De balletjes gaan vervolgens hun werk doen door het vuil uit je was te halen en het water zacht te houden. Het resultaat is een propere was zonder chemicaliën.

Zorg er wel voor dat de wasbal de nodige ruimte heeft in de wastrommel. Prop je wasmachine dus niet stampvol.

Enkele tips:

  • Heb je hardnekkige vlekken op je wasgoed zoals ketchup, bloed, wijn, etc.. Behandel deze dan eerst voor met een vlekkenverwijderaar. Bij Ekodette zijn wij helemaal weg van onze vegan en natuurlijke vlekkenverwijderaar in vaste vorm. Even de bar nat maken, over de vlek wrijven en klaar.
  • Wil je een extra wittend effect, strooi dan 1 lepel natriumpercarbonaat bij je wasgoed en de vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon zonder gebruik te moeten maken van schadelijke, chemische witmakers!
  • Voorkom een muffe geur van je wasgoed door voor je start met het wassen met een wasbal of wasei eerst je wasmachine grondig te reinigen zodat zeepresten, bacteriën en kalk verwijderd worden. Doe je dit niet dan kan het zijn dat je de indruk hebt dat je wasgoed minder fris ruikt. Dit komt dus niet door het gebruik van de wasbal maar doordat jouw wasmachine niet tijdig gereinigd werd. Klassieke wasmiddelen bevatten trouwens veel chemisch parfum om vieze geurtjes te maskeren en om jou zo de indruk te geven dat je kledij heerlijk gewassen is.
    Gebruik volgend product voor het beste resultaat: 'wasmachine & vaatwasser reiniger'. Het product bestaat uit een tablet dat je in een lege wastrommel of vaatwasser plaatst. Laat vervolgens je wasmachine op 90°C zonder was draaien. Herhaal dit elke 4 maanden. Hierdoor blijft je wasgoed heerlijk ruiken en gaat je wasmachine langer mee door het goede onderhoud. #morefuture
  • De wasballen geven een lichte geur af. Heb je liever een meer uitgesproken geur? Druppel dan enkele druppels essentiële olie in het wasverzachter bakje of druppel er enkele op een zakdoek en plaats deze vervolgens in jouw wasmachine.

EIGENSCHAPPEN

1 verpakking is goed voor 1000 wasbeurten van een half uur.

De stevige balvormige omhuizing is gevuld met twee typen balletjes die zijn gemaakt van een combinatie van mineralen en andere natuurlijke, plantaardige schoonmaakmiddelen. 

Verkrijgbaar in verschillende geuren (licht parfum) of geurloos (groene wasbal).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ben je akkoord? Ja Nee Meer over cookies »