0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
  • Woody Waterfilter 4Pack
  • Woody Waterfilter 4Pack
Kraantjeswater eenvoudig zuiveren kan dankzij deze filter van houtskool. Voeg hem toe aan jouw water en de filter doet de rest. Kan 6 maanden hergebruikt worden.

€32,90

Incl. btw
Beschikbaarheid: Uitverkocht
Merk: Woody

WHY YOU WILL LOVE IT!

Kraantjeswater smaakte nog nooit zo lekker en gezond dankzij de natuurlijke waterfilter van Black en Blum. De koolstoffilter zuivert jouw leidingwater door het chloorgehalte te verminderen, schadelijke chemicaliën te verwijderen, de PH-waarde in evenwicht te brengen (belangrijk voor de gezondheid van jouw lichaam) en door het water te voorzien van belangrijke mineralen zoals calcium en magnesium.

Simpel in gebruik. Voeg de houtskool filter toe aan je water en laat de filter zijn werk doen. Na 1 uur filteren heb je al resultaat. Het maximum resultaat behaal je wanneer de filter 8 uren kan trekken. Zo kan je de filter bv. 's nachts jouw water laten zuiveren terwijl jij heerlijk slaapt. Makkelijk toch?!

100% natuurlijk. De filter bestaat volledig uit natuurlijk hout.

  6 maanden herbruikbaar. Tip! Kook de filter na 3 maanden gebruik een 10-tal minuten zodat hij optimaal zijn werk blijft doen. Na 6 maanden heeft de houtskool filter zijn beste tijd gehad maar kan je hem verder gebruiken om vieze geurtjes te verwijderen uit schoenen, om de bbq aan te steken of als plantenmest! #MOREFUTURE

de zuiveringsfilter wordt al meer dan 500 jaar gebruikt! Vooral in Japan.

EIGENSCHAPPEN

1 houtskool filter is 6 maanden werkzaam.

100% natuurlijk

Filtert water al na 1 uur. Na 8 uren filteren heb je het beste resultaat.

De waterfilter met spiraal voorkomt dat de staaf bij het uitgieten mee uit de fles glijdt.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ben je akkoord? Ja Nee Meer over cookies »