DUURZAME PRODUCTEN
PURE PRODUCTEN
EERLIJKE PRODUCTEN
gratis leveren vanaf €59 ( B €4,95 NL €7,95)
levering 1-3 dagen
Ekodette

Ekodette

EKODETTE VERKOOPT ALLEEN MEER TOEKOMST.

Ekodette belooft jou MEER TOEKOMST door te  gaan voor MEER. Meer duurzame producten, meer eerlijke producten en meer producten die puur zijn zodat jij én de planeet de toekomst krijgen die ze echt verdienen. (missie Ekodette)

"We can't promise you the world, but we promise MORE FUTURE."

                                                                                - Ekodette -
 

  MEER DUURZAAM

Alle producten die bij Ekodette binnenkomen, moeten bijdragen aan meer duurzaamheid doordat de producten gedeeltelijk of volledig gerecycleerd zijn. Zolang mogelijk herbruikbaar zijn of gemaakt volgens het principe "made to last". Makkelijk afbreekbaar en low impact geproduceerd zijn.

  MEER PUUR

Wij gaan alleen voor echte pure producten. Samenstellingen zonder 'rommel' of bestanddelen die belastend kunnen zijn voor ons lichaam of het milieu. Het liefst zo natuurlijk en/of biologisch mogelijk. En uiteraard altijd cruelty free en zoveel waar mogelijk vegan.

  MEER FAIR

Wij houden van eerlijk. Eerlijke werkomstandigheden voor iedereen. Dichtbij de deur of aan de andere kant van de wereld. Want eerlijkheid duurt het langst!

  MEER JIJ. MEER PLANEET.

Onze echte bestaansreden ben jij én onze planeet! Daarom is Ekodette een verzamelplaats voor duurzame, pure en eerlijke producten.
Met één groot doel: meer jij. meer planeet. Want dat vinden wij bij Ekodette het mooiste cadeau dat we elkaar kunnen schenken:

"ZONDERMEER MEER TOEKOMST"
                         #ekoVEdette

Eigenlijk is het héél simpel. Wanneer jij iets koopt, heb je daarbij steeds de keuze: "kies ik hierbij voor meer toekomst" (bv. appelen los verpakt of in een verpakking van karton) of "kies ik voor minder toekomst" (bv. appelen verpakt in plastic). Kies ik voor pure, natuurlijke producten die mijn gezondheid ten goede komen of kies ik voor producten vol chemicaliën (minder toekomst)?

Jij kiest! Wij gaan bij Ekodette in ieder geval voor MEER TOEKOMST. Zondermeer.
En hopen stiekem jij ook!

Be the #ekoVEdette this world needs.

Welkom in onze familie! Welkom in het eco-tijdperk.

MORE FUTURE. PROMISED.
Ekodette
    -X-

eko + Odette = ekodette

PS (Weet je hoe we tot de naam Ekodette gekomen zijn? Eko staat voor ecologisch (milieuvriendelijk, goed voor de natuur) en Odette is de naam die ons 3de kindje zou dragen, mocht het een meisje zijn. Maar wij gaan het wijselijk bij 2 houden aangezien hen beide grootbrengen al een levenswerk op zich gaat zijn. ;-)

Daarnaast is Odette afgeleid van Ode en betekent 'erfgoed', 'bezit'. En is een mooie groene, gezonde toekomst voor al onze kinderen nu net niet het mooiste erfgoed dat wij hun kunnen schenken? AHA! #toevalbestaatniet #ekodette

The happy face achter Ekodette

Oh ja, voor alle curieuzeneuzen die graag het gezicht achter Ekodette willen kennen. ;-) Ik ben Ellen, bezielster van Ekodette en mama van 2 sterke karaktertjes. Het ene is een testosteronbommetje, het andere zit vol oestrogenengeluk. Daarnaast ben ik getrouwd met Bart, mijn soulmate. Samen als gezin proberen we duurzaam te leven. Ook voor ons is het een proces van vallen, kroontje rechtzetten, opstaan en weer doorgaan. De ene dag gaat het ons al wat makkelijker af dan de andere. Ook wij zijn niet perfect. Maar we blijven enthousiast doorzetten. We willen voor meer gaan en meer dan ooit bewust kiezen voor MEER TOEKOMST.

Daarnaast hechten we veel belang aan slow living, kunnen we enorm genieten van wandelingen in de natuur en gezellig samenzijn. Verder heb ik een achtergrond in orthomoleculaire geneeskunde en een passie voor het effect van voeding op onze gezondheid. Door mijn opleiding draai ik elk product bij Ekodette 2x om. Om er 100% zeker van te zijn dat er geen schadelijke stoffen inzitten die belastend zijn voor jouw lichaam of het milieu. Ik neem dan ook binnen Ekodette met veel plezier de rol van "crap free" specialiste op mij. 

En voor diegene die zich afvragen hoe oud ik ben.. Wel laat ons zeggen dat de mooiste jaren elk jaar opnieuw beginnen! :-)

    -X-

   Ellen

           Vertragen & Genieten. That's me..

                 Soulmate. Husband. Dad.    That's him..

 

 

        

  

           Zotte doos.    That's my girl..

 

 

 

 

Daydreamer.   That's my son..

 

 

 

 

 

 

 

Ekodette is een geregistreerd merk/concept. ALL RIGHTS RESERVED.

Ekodette / - Reviews @
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ben je akkoord? JaNeeMeer over cookies »