0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

VERZENDEN

Wanneer de bestelling geplaatst en betaald werd, trachten wij deze asap en zo ecologisch mogelijk te verzenden. Zit jouw bestelling in een doos die er iets minder fraai uitziet, dan is dit een doos geweest die wij met veel plezier een 2de leven hebben gegeven. Ekodette hergebruikt namelijk de verpakkingsmaterialen die wij zelf ontvangen. Wij staan dan ook voor het motto "alle kleine beetjes geven ons allen MEER TOEKOMST".

Pakketten worden gratis verzonden vanaf €59 (België). Onder de €59 brengen wij €5,25 verzendingskosten in rekening. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis afgehaald worden in onze winkel te Diest, Leuvensestraat 11. Voor Nederland + Luxemburg worden pakketten gratis verzonden vanaf €69. Onder €69 brengen wij €7.95 verzendingskosten in rekening.

RETOURNEREN

Gesoldeerde artikelen kunnen niet omgeruild worden.

Wil jij om welke reden dan ook graag jouw bestelling of een deel ervan terugzenden dan kan dit uiteraard. Liever een teruggezonden product dan eentje dat in de kast verdwijnt. ;-) Zorg er wel voor dat het product zich in de originele staat bevindt.

Gelieve het pakket terug te sturen naar volgend adres:

Ekodette
tav. RETOUR
Koning Leopoldlaan 111
2260 Westerlo
België

Hou jij er wel rekening mee dat pakketjes die worden teruggestuurd voor eigen rekening zijn? Dit is een bewuste keuze om iedereen goed te laten nadenken over de aanschaf van een product voor verzending en hierbij de kans op een retourzending zo klein mogelijk te houden. Wij willen vooral tegen gaan dat producten te pas en te onpas worden besteld en teruggezonden. Klinkt fair niet? #MOREFUTURE 

Ben je toch nog niet 100% zeker over de aanschaf van een product en wil je graag meer info/advies. Mail [email protected] of bel ons +32478/16.54.09. Wij helpen jou met veel plezier op weg naar een duurzamere toekomst! #MOREYOU

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ben je akkoord? Ja Nee Meer over cookies »